زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

پاسخ فوری آمریکا به پیشنهادات جدید برای توافق با ایران

ند پرایس گفت: «ما در حال بررسی تغییرات پیشنهادی اتحادیه اروپا در پیش‌نویس تفاهم بازگشت به توافق هسته‌ای هستیم.»
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن پیشنهادات جدید اروپا برای اعمال برخی تغییرات در پیش‌نویس تفاهمنامه بازگشت به توافق هسته‌ای را بررسی می‌کند.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که این کشور تغییرات پیشنهادی اتحادیه اروپا درمورد روند بازگشت به توافق هسته‌ای را بررسی می‌کند.

طبق گزارش الجزیره، ند پرایس گفت: «ما در حال بررسی تغییرات پیشنهادی اتحادیه اروپا در پیش‌نویس تفاهم بازگشت به توافق هسته‌ای هستیم.»

وزیر خارجه آمریکا بدون اشاره به وظیفه این کشور برای بازگشت به توافق هسته‌ای افزود: «امیدواریم ایران این بار از فرصت برای بازگشت به توافق هسته‌ای استفاده کند.»

او ادامه داد: «ما به تلاش برای بازگشت مشترک به توافق هسته‌ای با ایران تا زمانی که به نفع ما باشد ادامه خواهیم داد.»

ساعاتی پیش «علی باقری کنی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود نوشت: «در طول هفته گذشته، تبادل نظرهای جدی و سازنده‌ای با طرف‌های مقابل پیرامون مذاکرات وین انجام شده و هماهنگ کننده ایده‌های خود را برای جمع‌بندی مذاکرات ارائه کرده است.»

علی باقری در ادامه نوشت: «ما نیز ایده‌هایی برای جمع‌بندی مذاکرات، هم از لحاظ شکلی و هم محتوایی داریم که به اشتراک گذاشته خواهد شد.»

ند پرایس در ارتباط با پرونده قتل «شیرین اوعاقله» خبرنگار الجزیره در فلسطین به‌دست نیروهای صهیونیست نیز گفت: «بلینکن با خانواده شیرین ابوعاقله جلسه‌ای برگزار می‌کند که فرصتی است تا مستقیماً به صحبت‌های آن‌ها گوش فرا دهد.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: «بلینکن به گفت‌وگو با طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی درباره قتل شیرین ادامه می‌دهد. گلوله‌ای که شیرین را به قتل رساند بیشتر از سوی سربازان اسرائیلی بود و هیچ نشانه‌ای از شلیک عمدی آن وجود ندارد.»

او در همین حین مدعی شد: «ما خواهان یک تحقیق سریع و جامع در مورد قتل شیرین ابوعاقله هستیم تا منتهی به پاسخگویی شود.»

پرایس در خاتمه به سائل سیاسی تونس پرداخت و گفت: «ما بر لزوم احترام به تفکیک قوا در تونس و جامع و شفاف بودن قانون انتخابات تأکید می‌کنیم.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: «ما در رسانه‌ها و احزاب سیاسی نسبت به عدم شفافیت و فراگیر بودن رفراندوم ابراز نگرانی کرده‌ایم. ما می‌دانیم که قانون اساسی جدید در تونس نظارت را کاهش داده و آزادی‌ها را کاهش داده است.»

ارسال نظر